2012. december 1., szombat

Adventi NAGY játék!

 4 vasárnap, 4 alkotó, 3 kép, 3 kód, sok-sok nyeremény. Röviden erről szól az Adventi játékunk. Hosszabban?
Elég bonyolult játék lesz, de szerintem megéri megérteni és megéri játszani is!!!


A 4 vasárnap? Advent 4 vasárnapja... És hopp! Itt is az első lehetőség nyerni!

Oszd meg a játék felhívását a facebookon Advent első vasárnapja, azaz december 02. Éjfélig,
és írd az eredeti kép alá, hogy "Szeretnék részt venni a nagy Adventi nyereményjátéksorozatban!"

és Tiéd lehet ez a virágos téli hangulatgú szett tőlem.

KisPatak ékszer szett


Kérünk, hogy nyilvánosan oszd meg, csak azt látjuk!

A játékban való részvétel feltétele továbbá, hogy légy mind a négy alkotó facebook oldalának tagja.
KisPatak ékszer: https://www.facebook.com/kispatak?fref=ts
Thimmyke design: https://www.facebook.com/Thimmykedesign?fref=ts
Csilla Gyöngyékszer: https://www.facebook.com/csillagyongyekszer?fref=ts
Ameliaa ékszer: https://www.facebook.com/ameliaahandmadejewellery?fref=ts

 Csak az vesz részt a játékban, aki minden feltételt teljesít! És hétfőn már eredmény hirdetés is lesz!

A 4 alkotó? Ameliaa Ékszer, Csilla Gyöngyékszer, Thimmyke Design és KisPatak Ékszer
Fontos, hogy mind a 4 oldal tagja légy, azaz likeold őket, mert különben igencsak nehezen tudsz majd játszani! Olvasd tovább, hogy miért!
A 3 kép és a 3 kód? Hát azt szépen lassan Neked kell majd kiraknod. Hogy hogyan?
Hetente csak egyet. A heti kép - részleteiben - majd szépen lassan felkerül a 4 alkotó oldalára. Sosem lehet majd tudni melyik részlet melyik alkotó oldalán lesz megtalálható, és a hét melyik napján fog megjelenni. Figyelned kell! De azt tudhatod, hogy egy részlet csak egyszer kerül fel és csak egy alkotó oldalára, méghozzá az idővonalra. A képrészleten lesz egy szám. Ha összeállt a kép, összeáll a szám kód is, ami eljuttat a nyereményhez! Ha te leszel a leggyorsabb aki e-mailben elküldi a helyes kódot, tiéd a nyeremény! Nem kell a szerencsére bízni a dolgot, csak résen kell lenni! :)

A kép részleteket tartalmazó képet likeolni kell, hogy tudjuk, valóban láttad a képet, nem valakitől elkérted a kódot!
Tehát gyűjtsd össze a heti képek részleteit, olvasd össze a kódot ( balról jobbra, mintha egy könyvet olvasnál, de egy kis segítség itt), és légy Te az első aki elküldi e-mailben az adventijatek@gmail.com címre! Minden héten újabb és újabb nyeremények várnak 4 vasárnapon át! És neked csak szemfülesnek kell lenned :) Vigyázz, mert nem biztos, hogy vasárnapi napon lesz teljes a kép, és Neked akkor is a leggyorsabbnak kell lenned!

Az első kép részleteit December 03. és December 09. között keresd! Ha te leszel a leggyorsabb aki a teljes és hibátlan  a kódot elküldi e-mailben, tiéd lehet ez Thimmyke design felajánlásával egy szivárvány nyalókás szett nyaklánccal és gyűrűvel.

Thimmyke design szett

A második kép részleteit December 10. és December 16. között keresd! Ha te leszel a leggyorsabb aki a kódot elküldi e-mailben, tiéd lehet ez a gyöngyös szett Csilla Gyöngyékszer jóvoltábólA harmadik kép részleteit pedig December 27 és December 23 között keresd! Ha te leszel a leggyorsabb aki a kódot elküldi e-mailben, tiéd lehet ez az üvegékszer szett Ameliaa ékszer felajánlásával.

Ameliaa ékszer szett


De akkor sem kell csüggedned, ha esetleg mások gyorsabbak voltak, mert a legnagyobb nyeremény csak ezután talál gazdára! Az alábbi képeken látható összes ékszer a Tiéd lehet, ha mind a négy vasárnap játszottál és a szerencse Neked kedvez! De az sem baj, ha csak később tudtál bekapcsolódni a játékba, mert ha Fortuna Veled van, akkor annyi ajándékot választhatsz a képeken látható nyeremények közül, ahány heti nyereményért játszottál (az első is beleszámít)! Egy-egy nyereményért játszani, mindig az adott héten vasárnap éjfélig lehet, a helyes kóddal, így kerülhetsz be a kalapba, az utána érkezett kódokat már nem tudjuk elfogadni!

Íme a nyeremények, amelyeknek a nyertesét majd December 30-án hirdetjük ki, hogy összegezni tudjuk, hogy ki hány héten át játszott.

Egy karkötő Ameliaa ékszer jóvoltából, egy gyurma fülbevaló KisPatak Ékszer felajánlásával, egy gyöngyös szett Csilla Gyöngyékszer jóvoltából és egy rózsás szett Thimmyke design felajánlásával

Jó játékot, ha bármi kérdés van tedd fel bátran!
Ingyen postázni sajnos csak Magyarország határain belül tudjuk a nyereményeket.Az e-mailek beérkezésének idejét a saját e-mail rendszerünk szerint tudjuk mérni.

1 megjegyzés: