2012. július 2., hétfő

Miniszoknya, csata, hideg-forrócsoki és virágok

A biciklizés olyan most nálam, mint egy újra felfedezett jó játék. Kár, hogy a munkahelyemtől gyalog 8 percnyi kényelmes sétára lakom, mert így fölösleges lenne bicajjal menni. Ma délután viszont eltekertem a postára és feladtam 7 csomagocskát amelyek már nagyon-nagyon régen várták, hogy utazhassanak, de bizonyára sokkal jobban azt, hogy megérkezhessenek... bár egy-egy ilyen csomagnak biztos jó nagy adrenalin löketet ad a Magyar Posta :D Vajon megérkezek-e ? :) Szóval először gyalog akartam menni, aztán kifele menet megláttam a bicajt és nem volt lényeg a magassarkú (de nem tű és nem is vészes) nem számított a miniszoknya, hopp már tekertem is a postára. És ne mondja nekem senki, hogy ilyet nem lehet! Mert tökéletesen a helyén volt az úgy és ott, szóval bátran merjetek bicajra pattanni akármilyen csajos szerkóban . Szép Rozgonyi csatás bélyeget kapott mind a 7 csomag, merthogy 700 éves évfordulója van. Akik majd megkapjátok ne felejtsétek el megnézni, kár lenne az élet ilyen apró örömeit kihagyni.
Aztán megittam életem első és csuda finom hideg forrócsokiját :D igazából tegnap összerakott éjjel lehűtött forrócsoki volt vaníliafagyival, gyümölcsökkel és tejszínhabbal. Aki miskolci, ne hagyja ki a Míves kávézót, mert fantasztikus a hely!!! Lehet egyszer még mesélek róla. Most inkább mutatok pár képet is hogy a poszt ne maradjon képek nélkül. Virágmánia ütötte fel a fejét nálam. Tetszik? A poszt végén van egy gomb ha igen :) :)

Szép estét, éjszakát, reggelt, délutánt mindenkinek.

Tündér-kert szett

Lila-Rózsaszín "Lippangós" szett

Álom-kert szett

Azúr-Barna "Lippangós" szett


4 megjegyzés:

  1. Én azóta, hogy mostanában újra küldök meg kapok csomagokat elkezdtem megint bélyeget gyűjteni... :D Szóval én mindig megnézem a bélyeget, már ha van. =)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. http://thimmykedesign.blogspot.hu/2012/07/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!!! <3 <3 <3 Tovább adom amint lesz időm.

      Törlés