2012. november 1., csütörtök

Cicó

Bár igazán nem vagyok híve ennek a majmoljuk Amerikát mozgalomnak, tegnap kivételt tettem, és  beöltöztünk barátnőimmel egy kis Halloween-i mulatságra. Macskának öltöztem, ami önmagában nem ijesztő, de azért ha egy lila macska jönne szembe veletek az utcán erősen meglepődnétek ugye? :) ...khm...UGYE?!? :D

Mindennek apropóján elkészítettem azt a cicás fülbevalót ami egy ideje kering az interneten, minden felé, az eredeti alkotó megnevezése nélkül. Például itt is láthatod.

Tehát elkészítettem magamnak is - bár végül itthon maradt a nagy sietségben - természetesen lilában :)


Íme s cicás fülbevaló
És a szeme a sötétben világít :)


Ilyen felvéve :)
Mivel két részből áll, akár csak sima bedugós fülbevalónak is használható, akkor csak egy cicafej. Én az eredetihez képest annyit változtattam rajta, hogy ennek van nózia is, szerintem így sokkal aranyosabb.

Ha szeretnél egy ilyen cicát írj nyugodtan, kicsit hosszabb határidővel, de rendelhető, bármilyen színben. Korlátozott számban világítós szemmel is kapható :) 
A cicás fülbevaló ára 900 Ft, világítós szemmel 1000 Ft. 

És íme egy kép a "Rémisztő" csapatunkról:
A vámpír, a boszi, a kalóz és a macska - mint egy filmcím :)
A Boszi kalapjába még egy csomó cukorka is jutott, egy srác dobálta tele hirtelen felindulásból :)!Szerintem nagyon klasszul néztünk ki, és ha nem is,  jó buli volt kicsit kiszakadni a hétköznapokból :)... akkor is, ha majmolás, és akkor is ha az Amerikaiak ennek ellenére sem fognak Busójárást tartani :D. 
A képet az itt látható Vámpír...akarom mondani Thimmyke oldaláról, a  Thimmyke világáról "hoztam", ott megnézhetitek például milyen szuper sminkje és körme volt! 


2 megjegyzés:

  1. Jó buli volt. Lehetne többször is Halloween. :D Ezentúl vadászn fogunk a beöltözős bulikra én úgy döntöttem. :D

    VálaszTörlés
  2. :) Nem is olyan sok és itt a farsang :D

    VálaszTörlés