2012. június 27., szerda

Felemás füli

Manapság nagyon divatosak a felemás fülbevalók, amelyek nekem is tetszenek, csakúgy mint a szalaggal bevont golyók.
Tegnapelőtt mikor leültem alkotni és pakoltam hogy rend legyen, kezembe került egy fekete szalag. Mivel a szalagos golyók már egy jó ideje igencsak vonzottak, a pakolás abbamaradt, és a régi-régi fagolyók előkerültek (tényleg régiek, még édesapám vette valami piacon, szóval szerintem idősebek mint én) és rögtön tekertem is a szalagot. Természetesen elsőre nem ment minden simán, letekertem és befejeztem a pakolást. Aztán mikor rend lett, nekiálltam megint, és a golyót nézve megláttam egy megmaradt páratlan fekete toll. Az ötlet jött, a füli megszületett. 


Tegnap pedig úgy döntöttem csinálok hozzá még két testvért is, így létrejött egy trió a bevállalósabbaknak. 



Amint látjátok, most a hagyományos fehér háttértől is eltekintettem. Szakítottunk, a viszonyunk jó maradt, de a továbbiakban kevesebb időt töltünk majd együtt, mert így jótékonyabb hatással lehetünk egymásra. Szóval most a háttérben egy jó kis könyv egyik oldala látható. A könyvet Celia Rees írta, Vágyak évadja. Kevésbé ismert szerintem, inkább amolyan nyári szórakoztató irodalom.. szerelemmel és egy kevéske erotikával fűszerezve. 

"A Vágy-lakban pillantották meg egymást. Ez lett az első szerelem, az első csalódás, az első halál helyszíne."




2012. június 21., csütörtök

Zokni Haj?! :D

Hogy ez milyen jó! Lehet van akinek nem újdonság, mert a YouTube-on jó sok videó van erről. 
Nekem egyik kedves unokatesóm mondta, hogy be lehet csavarni a hajat ZOKNIval!? Na ez kellően bolondság ahhoz, hogy kipróbáljam :). Hogy hogyan kell, nem írnám le, mert a ez a videó elég jól megmutatja. De egyik barátnőmet azért idézem:  "Kíváncsi vagyok kinek az agyából pattant ki először, hogy aznap zokniba tekert hajjal kellene lefeküdni" :D :)


Az eredménnyel meg vagyok elégedve, de azért mielőtt elindultam inkább felfogtam copfba a hajam a meleg miatt :). Ja, a nyaklánc a nyakamban KisPatak Ékszer, még az elsők közül való, külön ehhez a ruhához. :D

2012. június 20., szerda

Te hogyan hordanád?

Játszottam egy kicsit, mivel többen írtátok, hogy kíváncsiak vagytok mivel lehet felvenni az ékszereket. Bár erre igazán mindenki maga hozza meg a maga döntését, azért én is alkottam egy kicsit. :) Hogy mivel? Az oly népszerű, egyik barátnőm által "öltöztetős játék felnőtteknek" című remek találmánnyal (http://www.polyvore.com) és a Csob(l)ogjon az a KisPatak Játék nyereményével.

Hétköznapi - csajos

Elegáns

Egyszerű és nagyszerű
Kipróbáltam három stílusban, gondolván majd meglátom melyikkel mutat a legjobban. De nem sikerült dönteni. Ti hogyan hordanátok őket?

2012. június 16., szombat

Cipődekor

DIY -  azaz Csináld magad!
Manapság nagyon népszerűek az ilyen típusú ötletek, és az interneten számtalan remek lehetőséggel találkozik az ember.
Nemrég vettem egy sima fehér tornacipőt, mert elkezdtem Zumbázni járni, aztán kellett valami ... nem menő, nem márkás, de hetente egyszer jó lesz.

Aztán valahol láttam egy ötletet, már meg nem mondom nektek melyik blogon, valamelyik külföldin. Nem bírtam magammal, meg kellett csinálnom. Azt sem bántam, hogy másnap vizsga, tanulni kéne... Egyszerűen csak a cipőn járt az eszem... elkapott a dili... elmentem, vettem egy textilfilcet természetesen feltétlenül rózsaszínt :) és nekiestem a cipőnek.  Aztán a cipőfűzőnek - az nagyobb munka volt :)

Az eredmény
De nem tudtam leállni... a fehér ruhák éppen száradtak kint... szerintem  nem érezték magukat túlságosan biztonságban, de csak egy felső esett áldozatul rózsaszín firkálmányomnak. Nekem tetszik :) Nem menő, nem márkás, de így már igazán az enyém :)



2012. június 14., csütörtök

Csob(l)ogjon az a KisPatak !

Blogom indításának örömére JÁTÉKOT hirdetek!

A játékszabály a következő:
Válaszd ki, hogy a kék, vagy a rózsaszín láncot szeretnéd-e megnyerni.


Írd meg, hogy miről olvasnál szívesen a blogomon, és, hogy melyik a választott ékszer! Ezt megteheted a facebook-on a kép alatt, vagy akár e-mailben.

Tehát pl: Kék -Így készül...

Ha megosztod a felhívást és kedveled a KisPatak Ékszer oldalát, dupla esélyed lesz nyerni!
(figyelj arra, hogyha lehet publikusan oszd meg, különben nem látom mindenkinek a megosztását)

A játék június 24. éjféléig tart, eredményhirdetés 25-én.

Azok akik ezen időintervallum alatt feliratkoznak a blogomra egy terméket 30% kedvezménnyel vásárolhatnak meg 2012. december 31-ig!

Sok szerencsét mindenkinek!

Update: Balogh Izabellának Gratulálok, a rózsaszín nyakláncot választotta. A többiek se csüggedjenek, lesz még játék!